Vergoeding

Na een behandeling of een reeks behandelingen betaalt u:

cash betaling

Ofwel contant

Overschrijving

Ofwel via overschrijving

IBAN: BE30 6451 0535 9011
En dit binnen een tijdspanne van 10 dagen.
Payconiq Bancontact

Ofwel met de payconiq / bancontact app

Ik werk als osteopaat/ kPNI therapeut. Voor een eerste consult Osteo /kPNI (ongeveer 1 u 20 minuten) betaald u 120 euro.

Vervolg / opvolgbehandelingen duren ongeveer 40 minuten en hier betaald U 60 Euro voor. Terugbetaling krijgt u onder osteopathie.

Indien U meer dan vijf behandelingen zou nodig hebben, kan u alsnog verder behandeld worden met een gedeeltelijke terugbetaling door uw ziekenfonds. Indien U een voorschrift van een arts voor kinesitherapie meebrengt kost een behandeling nog steeds 60 euro. Gezien het RIZIV/ziekenfonds werkt met behandeltijden van 30 minuten attesteer ik voor het ziekenfonds per 3 behandelingen van 40 minuten 4 behandelingen van 30 minuten. Op deze wijze is er toch nog een correcte terugbetaling mogelijk. (uiteraard blijf ik U op dezelfde wijze behandelen). Ik ben gedeconventioneerd, wat betekent dat ik vrij tarief mag kiezen. Mijn keuze gaat naar maar één patiënt tegelijk behandelen, waardoor ik per behandeling iets meer aanreken.

Huisreglement

Huisreglement

  • Er wordt enkel op afspraak behandeld. Probeer steeds op tijd aanwezig te zijn. Ook ik doe mijn best om de behandeling op het afgesproken tijdstip te laten doorgaan.
  • Behandelingen die door de patiënt niet tijdig, d.i. 12 uren op voorhand, worden geannuleerd, worden aangerekend.
  • Indien de patiënt zich niet aanbiedt op de afgesproken behandeling, zal hij/zij deze beurt toch moeten betalen.
  • Betalingen die niet tijdig gebeuren, worden onverwijld doorgestuurd naar de gerechtsdeurwaarder.